HongKong Biosuper Health Tech. Co., Ltd

     De Gezondheidstechnologie van Hongkong Biosuper. Co., Ltd

            Wij zijn professionele leverancier van HGH en Steroïden

               Breng u een betere Gezondheid en het beter Leven

Huis
producten
over ons
fabriek tocht
Kwaliteitscontrole
contact met ons op
Vraag een offerte aan
Thuis ProductenMondelinge Anabole Steroïden

De farmaceutische Mondelinge Anabole tabletten van Steroïdenoxymetholone

Klantenoverzichten
Ik denk dat het is erg leuk product, zal waarschijnlijk goed voor professioneel gebruik.

—— John Taggart

Waardeer uw prachtige producten en snelle deliverying.

—— Thomas Woods

Dank voor uw kwaliteit hgh en professionele dienst!! Ik houd van het. Elk van mijn vrienden houden van het.

—— Chris Owens

Ik ben online Chatten Nu

De farmaceutische Mondelinge Anabole tabletten van Steroïdenoxymetholone

China De farmaceutische Mondelinge Anabole tabletten van Steroïdenoxymetholone leverancier
De farmaceutische Mondelinge Anabole tabletten van Steroïdenoxymetholone leverancier De farmaceutische Mondelinge Anabole tabletten van Steroïdenoxymetholone leverancier

Grote Afbeelding :  De farmaceutische Mondelinge Anabole tabletten van Steroïdenoxymetholone

Productdetails:

Plaats van herkomst: China
Merknaam: Anadrol (Oxymetholone) 
Certificering: GMP
Modelnummer: 10mg*100tabs/pack

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 1 doos
Prijs: negotiation
Verpakking Details: Originele doos
Levertijd: 5-7 werkdagen
Betalingscondities: Western Union, T/T
Levering vermogen: 2000 vakken/maand
Contact Now
Gedetailleerde productomschrijving

 

De farmaceutische Mondelinge Anabole Tabletten van Steroïdenoxymetholone 

 

Productomschrijving

 

Productnaam: Anadrol (Oxymetholone) 


Pakket: 10mg*100tabs/pack


Fabrikant: CentrinoLab Thailand

 

Anavar (oxandrolone), in tegenstelling tot de meeste mondelinge samenstellingen is die als Klasse I anabole steroïden wordt gecategoriseerd, die het meest efficiënt met Klasse II samenstellingen zoals Dianabol of Anadrol worden gestapeld.

 

Anavar is vaak genoemd zwakke steroïden. Een deel van de reden voor dit is dat het gebruik van een Klasse I steroïden alleen nooit maximaal efficiënt is. De andere oorzaak is dat de bodybuilders en de auteurs op het gebied soms ongelukkige en onredelijke vergelijkingen wanneer het beoordelen van anabole steroïden maken. Als zeg doet 8 tabletten per dag weinig, dan wordt een drug uitgesproken nutteloos of zwak. En traditioneel, was oxandrolone beschikbaar in de tabletten van 2,5 mg Anavar, test slechts 20 mg dagelijks met dergelijk gebruik, dat aan slechts 140 mg/week bedraagt. Voor vergelijking, geeft het testosteron bij die dosis ook weinig resultaten. Weinig anabole steroïden geven namelijk dramatische resultaten bij die dosis, maar zij worden niet daardoor genoemd zwak. De juiste conclusie is dat dergelijke Anavar-tabletten, maar niet dat de drug niet heeft kracht individueel zwak waren.

 

Aangezien de tabletten van hoog-dosisanavar beschikbaar zijn geworden, heeft de reputatie van oxandrolone verbeterd. Nochtans, is het nog geen bijzonder rendabele Klasse I steroïden, en indien alleen gebruikt kan niet de prestaties van een goede stapel aanpassen.

 

Farmacologisch, heeft men geconstateerd dat oxandrolone zwak aan de androgen receptor bindt. Dit schijnt inconsistent met Klasse I/Klasse II systeem, maar het is wat is gevonden. Misschien is het het geval dat wat in het lichaam voorkomt niet hetzelfde is als voorkomt in studie in vitro, of misschien zijn er een andere het interessante fenomeen voorkomen.

 

Van het praktische standpunt, echter, het stapelen van oxandrolone vereist het gedrag dat het als Klasse I steroïden wordt geclassificeerd: het combineert synergistically met die gecategoriseerd als Klasse II, maar slechts additively met Klasse I samenstellingen. Van het praktische standpunt, is het een eerder machtige drug – d.w.z., heeft het goede doeltreffendheid per milligram. Gestapeld met Klassen II steroïden, is Anavar vrij efficiënt bij slechts 75 mg/dag, of zelfs 50.

 

Anavar aromatiseert niet of zet in DHT om, en heeft een 8 uurhalveringstijd. Aldus, is een gematigde dosis die in de ochtend wordt genomen grotendeels uit het systeem 's nachts, levert nog redelijke niveaus in de loop van de dag van androgen en vroege avond.

 

Één studie vond superieur oxandrolone om aan testosteron en aan DECA (nandrolone) voor te zijn het verminderen van buikvet bij mensen, of op zijn minst bij zwaarlijvige oudere mensen bij de specifieke lage bestudeerde dosissen, die niet noodzakelijk equipotent waren. Van dit, hebben sommigen brede generalisaties gemaakt aan het bodybuilding. Nochtans, brengt dit niet noodzakelijk aan anabole steroid cycli over bij dosissen die algemeen in het bodybuilding worden gebruikt. In het geval van de studie in kwestie, denk ik het verschil in resultaten dose-related was.

In de praktijk, bij totale androgen typisch gebruikte dosissen, kan men enkel zo effectief zonder oxandrolone snijden zoals met, gezien om het even welk van diverse mogelijke substituties voor oxandrolone. Dit moet niet zeggen deze drug, maar eerder ondoeltreffend is dat andere androgens met inbegrip van testosteron ook efficiënt bij hoge dosis voor buik vet verlies zijn.

 

In het geval van laag-dosisgebruik nochtans, denk ik het een correcte conclusie is dat voor de meesten, het lage gebruik van dosisanavar efficiënter is voor knipsel dan gelijke dosering van de meeste andere anabole steroïden. Dit kan gedeeltelijk of volledig van bijkomend effect met natuurlijk testosteron zijn: dergelijk oxandrolonegebruik kan dergelijke zijn productie niet onderdrukken, kan de gebruiker zowel van het volledige effect van zijn natuurlijk testosteron als van het effect van oxandrolone genieten. In tegenstelling, resulteren het laag-dosistestosteron of het nandrolonegebruik in wezenlijke afschaffing van natuurlijk testosteron, en zodat is er minder totaal effect.

 

Met betrekking tot gebruik door vrouwen, terwijl er een gemeenschappelijke overtuiging is dat Anavar minimaal aan wijfje virilizing, in feite is virilization niet ongebruikelijk bij 20 mg/dag en kan bij aanzienlijk lagere dosissen voorkomen dan dat. Zelfs is 5 mg/dag niet zij-gevolg-vrij voor allen.

 

Tijdens een cyclus, wordt oxandrolone niet in het bijzonder geadviseerd omdat er meer rendabele keuzen die volledig dezelfde doelstellingen zullen verwezenlijken zijn en niet aan levergiftigheid toevoegt.

Het twee beste gebruik voor Anavar is tijdens facultatieve het overbruggen periodes tussen cycli, als zulke, terwijl het houden van zorg om bovenmatige duur van ononderbroken 17 alkylated gebruik te vermijden aangewend zijn; en, als short-acting injectables niet beschikbaar zijn, om cycli als niveaus aan te vullen val tussen de tijd van laatste injectie en het begin van post-cyclustherapie zodat die tijdspanne voor aanwinsten efficiënt kan blijven.

Oxandrolone is de chemische naam van actief ingrediënt in Oxandrin en Anavar. Anavar was oorspronkelijk het gedeponeerde handelsmerk van Searle-Laboratoria. Oxandrin is een gedeponeerd handelsmerk van Biotechnologie Algemeen Corp. in de Verenigde Staten en/of andere landen.

Contactgegevens
HongKong Biosuper Health Tech. Co., Ltd

Contactpersoon: Mr. Karl Chan

Tel.: +8613616132277

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)