HongKong Biosuper Health Tech. Co., Ltd

     De Gezondheidstechnologie van Hongkong Biosuper. Co., Ltd

            Wij zijn professionele leverancier van HGH en Steroïden

               Breng u een betere Gezondheid en het beter Leven

Huis
producten
over ons
fabriek tocht
Kwaliteitscontrole
contact met ons op
Vraag een offerte aan
Thuis ProductenPolypeptidehormonen

Bloedarmoede/Chronisch EPO van de Niermislukking Erythropoietin ah-Rith-ro/ro-POY-Tin

Klantenoverzichten
Ik denk dat het is erg leuk product, zal waarschijnlijk goed voor professioneel gebruik.

—— John Taggart

Waardeer uw prachtige producten en snelle deliverying.

—— Thomas Woods

Dank voor uw kwaliteit hgh en professionele dienst!! Ik houd van het. Elk van mijn vrienden houden van het.

—— Chris Owens

Ik ben online Chatten Nu

Bloedarmoede/Chronisch EPO van de Niermislukking Erythropoietin ah-Rith-ro/ro-POY-Tin

China Bloedarmoede/Chronisch EPO van de Niermislukking Erythropoietin ah-Rith-ro/ro-POY-Tin leverancier

Grote Afbeelding :  Bloedarmoede/Chronisch EPO van de Niermislukking Erythropoietin ah-Rith-ro/ro-POY-Tin

Productdetails:

Plaats van herkomst: China
Merknaam: EPO
Certificering: GMP
Modelnummer: 3000IU/1.0ML * 10vials/kit

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 1 doos
Prijs: negotiation
Verpakking Details: Originele doos
Levertijd: 5-7 werkdagen
Betalingscondities: Western Union, T/T
Levering vermogen: 2000 vakken/maand
Contact Now
Gedetailleerde productomschrijving

 

Bloedarmoede/Chronisch EPO van de Niermislukking Erythropoietin ah-Rith-ro/ro-POY-Tin 

 

 

Productnaam: EPO


Fabrikant: China Shenzhen XinPeng Biopharm


Pakket: 3000IU/1.0ML * 10vials/kit

 

Het farmacologische bedriegen in sporten is geen nieuw fenomeen. Jammer genoeg, heeft de moderne era de explosieve groei op nieuwe en verschillende manieren getuigd om valse overwinning te bereiken. De vooruitgang op biochemie, geneeskunde, en andere gebieden is aan het mensdom op talloze manieren ten goede gekomen. Droevig, echter, hebben sommigen deze vooruitgang voor, „achtervolging van overwinning aan al kosten“ misbruikt. Een recent artikel door Dr. Timothy Noakes (1) benadrukt de breedte en de diepte van het probleem. Hij bespreekt verscheidene „het bedriegen trefpunten“, maar voor dit artikel dat ik me heb gewenst om op één, erythropoietin te concentreren. 

 

Uitgesproken, ah-rith-ro/ro-POY-tin, en afgekort Erythropoietin (, EPO) is een vrij recente ingang in de bedrieglijke achtervolging van glorie. EPO is een eiwitdiehormoon door de nier wordt geproduceerd. Na wordt bevrijd van de bloedstroom bindt het met receptoren in het beendermerg, waar het de productie van rode bloedcellen (erytrocieten) bevordert. Medisch, wordt EPO gebruikt om bepaalde vormen van bloedarmoede (b.v. te behandelen, wegens chronische niermislukking). Logisch gezien, aangezien EPO erytrocietproductie versnelt verbetert het ook zuurstof laadvermogen. Dit feit snakte niet vluchtbericht van de atletische gemeenschap.


Bloed het smeren is het proces om de hoeveelheid rode bloedcellen in het lichaam kunstmatig te verhogen in een poging om atletische prestaties te verbeteren. In het verleden werd dit verwezenlijkt door transfusie. De atleet zou een eenheid van bloed in opslag en toen 3 weken later „schenken“, nadat het lichaam volledig het bloedverlies, transfuse de eenheid terug in het lichaam had vervangen. Dit zou vlak vóór een groot ras voorkomen, effectief gevend de atleet een „extra“ eenheid van bloed. Dit laat de prestatiesverbeteringen in duurzaamheidssporten wegens toe het extra zuurstof laadvermogen. De praktijk is verbannen. Niet alleen omdat het maar wegens de gevaren in kwestie oneerlijk is.

 

EPO heeft een gehele nieuwe rotatie bij bloed het smeren gezet. Geen behoefte aan slordige transfusies, schiet enkel omhoog met EPO om uw doorgevende erytrocietmassa te verhogen. Tot voor kort het nauwkeurige is testen moeilijk geweest omdat recombinante menselijke die EPO in het laboratorium wordt gemaakt natuurlijk aan - voorkomende vorm vrijwel identiek is en er geen stevig gevestigd normaal gamma voor EPO in het lichaam is. De enige eerder beschikbare route om het bedriegen voor sporten bestuursorganen in te korten moest een atleet verbieden als hematocrit (zie zijbar) niveau (b.v., boven 50%) te hoog was. Aldus, in de loop van de afgelopen 10 – 15 jaar verkozen sommige atleten te bedriegen omdat, zolang zij hun hematocrit niveaus onder 50% hielden, er weinig risico om gevangen te worden scheen. Natuurlijk werd de andere manier gevangen te worden benadrukt in de rampzalige Ronde van Frankrijk van 1998. Verscheidene teamartsen en personeel van verscheidene teams werden gevangen rood-overhandigd met duizenden dosissen EPO en andere verboden substanties. Uiteindelijk ongeveer trok 50% zich van de teams van het ras – of voor het bedriegen of in protest terug. 

 

Gelukkig, heeft de testende technologie nu de achterstand ingelopen en beloofd te stammen het getijde van misbruik. Er is nu een nauwkeurige urinetest die de verschillen tussen normale en synthetische EPO kan ontdekken. Deze test is nu de norm en was het enige middel voor EPO gebruik in de 2004 Olympische Spelen van Athene te ontdekken. De betrouwbaarheid van deze testhulp verklaart de cascade van atleten die en, later zijn gevangen, van de concurrentie verboden. Deze schommeling in positieve tests zal waarschijnlijk dalen aangezien het „woord“ en EPO gebruiksdalingen weggaat -- op zijn minst tot iemand berekent een alternerende actie. Natuurlijk, zijn er volgende grote farmacologisch of altijd genetisch bedriegt enkel het sluimeren rond de te overwegen hoek.

Contactgegevens
HongKong Biosuper Health Tech. Co., Ltd

Contactpersoon: Mr. Karl Chan

Tel.: +8613616132277

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)