HongKong Biosuper Health Tech. Co., Ltd

     De Gezondheidstechnologie van Hongkong Biosuper. Co., Ltd

            Wij zijn professionele leverancier van HGH en Steroïden

               Breng u een betere Gezondheid en het beter Leven

Huis
producten
over ons
fabriek tocht
Kwaliteitscontrole
contact met ons op
Vraag een offerte aan
Thuis ProductenVloeibare Fasepeptide Synthese

Peptide van het de groeihormoon Peptide van de fragment 176-191 Vloeibare Fase Synthese

Klantenoverzichten
Ik denk dat het is erg leuk product, zal waarschijnlijk goed voor professioneel gebruik.

—— John Taggart

Waardeer uw prachtige producten en snelle deliverying.

—— Thomas Woods

Dank voor uw kwaliteit hgh en professionele dienst!! Ik houd van het. Elk van mijn vrienden houden van het.

—— Chris Owens

Ik ben online Chatten Nu

Peptide van het de groeihormoon Peptide van de fragment 176-191 Vloeibare Fase Synthese

China Peptide van het de groeihormoon Peptide van de fragment 176-191 Vloeibare Fase Synthese leverancier

Grote Afbeelding :  Peptide van het de groeihormoon Peptide van de fragment 176-191 Vloeibare Fase Synthese

Productdetails:

Plaats van herkomst: China
Merknaam: HGH Fragment 176-191
Certificering: GMP
Modelnummer: 5mg/vial * 10vials/kit

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 1 doos
Prijs: negotiation
Verpakking Details: Originele doos
Levertijd: 5-7 werkdagen
Betalingscondities: T/T
Levering vermogen: 2000 vakken/maand
Contact Now
Gedetailleerde productomschrijving
Handelsnaam: Hghfragment 176-191 Substantie: Hghfragment 176-191
Pakket: 5mg/vial * 10vials/kit Fabrikant: Kigtropinbiotechnologie
Certificering: GMP Verpakking Details: Originele doos

 

 

Hghfragment (176-191)


Peptide van het de groeihormoon fragment 176-191, ook als HGH Frag 176-191 wordt bekend, is een gewijzigde vorm van aminozuren 176-191 van het polypeptide dat van GH. De onderzoekers bij Monash-Universiteit ontdekten dat de fat-reducing gevolgen van GH om door een klein gebied dichtbij één eind van de molecule van het de Groeihormoon schijnen worden gecontroleerd. Dit gebied, dat uit aminozuren 176-191 bestaat, is minder dan 10% van de totale grootte van de molecule van GH en schijnt om geen effect bij de groei of de insulineweerstand te hebben. Het werkt door de manier na te bootsen het natuurlijke de Groeihormoon vet metabolisme maar zonder de nadelige gevolgen op de bloedsuiker of groei regelt die met ongewijzigd de Groeihormoon worden gezien. Als de Groeihormoon, bevordert hgHfragment 176-191 lipolysis (de analyse of de vernietiging van vet) en verbiedt lipogenesis (de transformatie van nonfat voedselmaterialen in lichaamsvet) zowel in laboratoriumtest als in dieren en mensen.
 

 

Laboratoriumtests en Vet Verlies


In laboratoriumtests aangaande vette cellen van knaagdieren, varkens, honden, en mensen, gaf het hgHfragment specifiek vet van zwaarlijvige vette cellen vrij maar niet van magere degenen, verbeterde de verminderde nieuwe vette accumulatie in alle vette cellen, het branden van vet. In knaagdieren (ratten en muizen), hgH verminderde het fragment lichaamsvet in zwaarlijvige dieren maar het verbeterde vette branden zonder veranderende voedselconsumptie of het veroorzaken van de groei (aangezien het IGF-geen niveaus) verhoogt of een ander ongewenst effect van het de Groeihormoon. De onderzoekdosering van 500mcg van hgH versplintert dagelijks 176-191 want 30 dagen een vermindering van lichaamsvet op het medio buikgebied in zowel zwaarlijvige, te zware, als gemiddelde gebouwde mensen toonden.
 

 

Fragment 176-191 als Actieve HGH beknotte Peptide


hgH is fragment 176-191 een analogon van de de groei hormoon-bevrijdende factor (GRF) die de gevolgen van de groeihormoon signaleert. Het is een 15 merpeptide residu van het c-Eindpunt van HGH waaraan de tyrosine wordt toegevoegd op het n-Eindeind. Dit synthetisch geproduceerde hormoon is zeer gemeenschappelijk voor weightlifters en bodybuilders wegens een aantal fysieke voordelen. De studies beweerden dat het eigenlijk op de vermindering van bovenmatige vetweefsels zoals die in het buikgebied, verhoging van spiermassa, handelt en de lipideinhoud van het lichaam verbetert.


Deze segmenten van synthetische peptide hgH 176-191 zijn onderzocht voor hun gevolgen in vivo in musculus van laboratoriummuizen. De onderzoeksresultaten hebben aangetoond dat hgH 176-191 aan een kort-periodeverhoging van bloedglucose en een meer aanhoudende verhoging van plasmainsuline, samen met andere fragmenten zoals 172-191, 177-191 en 178-191 is voortgevloeid. Bovendien hebben de onderzoekers voorgesteld dat de functionaliteit van peptide afhangt niet alleen in de informatieopeenvolging maar de correcte fysieke configuratie (Ng en Borstein 1978) ook zou moeten hebben. Ook, is dit fragment, die een gebied van hoge toegankelijkheid aan proteasen en ook rijken in proline zijn, aangetoond om de conformational verandering op het cytoplasmic gebied van band 3 van de proteïne van het erytrocietmembraan te beïnvloeden door als scharnier te dienen voor het draaien van twee subdomains. Dit stelt dan voor dat dergelijk residu in conformational veranderingen dient als plaatsen voor rand eiwitband in sommige lichaamscellen significant is (Low et al. 1984).


In een andere studie van Ng et al. (2000) over dierlijke onderwerpen, kwamen zij te weten dat een 500mcg-dosering van het bovengenoemde hormoon de lipolytic activiteit in vetweefsels zonder het hebben van negatieve invloed in het niveau van de bloedglucose verhoogde. Voorts hoewel het zich als een menselijk de groeihormoon (hgH) gedraagt, het niet oorzakenhyperglycemie omdat het niet met hgHreceptoren concurreert (Wu et al. 1993). Wegens dergelijke gevolgen, hebben de onderzoekers voorgesteld dat het voor de verwijdering van bovenmatig buikvet zou kunnen worden gebruikt dat een significant aspect van HIV-Geassocieerde lipodystrophy is.


De (hgH fragment 176-191) tentoongestelde voorwerpen de capaciteit om door koppig vetweefsel, terwijl het verhogen van energieuitgaven, spiermassa, en vette oxydatie te branden. Alle studies hebben aan het feit gericht dat het fragment een efficiënte behandeling voor zwaarlijvigheid en vet verlies, en veel veiliger is dan zijn Menselijke tegenhanger van het de Groeihormoon.

 

Contactgegevens
HongKong Biosuper Health Tech. Co., Ltd

Contactpersoon: Mr. Karl Chan

Tel.: +8613616132277

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)