HongKong Biosuper Health Tech. Co., Ltd

     De Gezondheidstechnologie van Hongkong Biosuper. Co., Ltd

            Wij zijn professionele leverancier van HGH en Steroïden

               Breng u een betere Gezondheid en het beter Leven

Huis
producten
over ons
fabriek tocht
Kwaliteitscontrole
contact met ons op
Vraag een offerte aan
Thuis ProductenPolypeptidehormonen

Anti het Verouderen van CAS 863288-34-0 cjc-1295 GH-Bevrijdt Factor1-29/HGRF1-29

Klantenoverzichten
Ik denk dat het is erg leuk product, zal waarschijnlijk goed voor professioneel gebruik.

—— John Taggart

Waardeer uw prachtige producten en snelle deliverying.

—— Thomas Woods

Dank voor uw kwaliteit hgh en professionele dienst!! Ik houd van het. Elk van mijn vrienden houden van het.

—— Chris Owens

Ik ben online Chatten Nu

Anti het Verouderen van CAS 863288-34-0 cjc-1295 GH-Bevrijdt Factor1-29/HGRF1-29

China Anti het Verouderen van CAS 863288-34-0 cjc-1295 GH-Bevrijdt Factor1-29/HGRF1-29 leverancier

Grote Afbeelding :  Anti het Verouderen van CAS 863288-34-0 cjc-1295 GH-Bevrijdt Factor1-29/HGRF1-29

Productdetails:

Plaats van herkomst: China
Merknaam: CJC-1295
Certificering: GMP
Modelnummer: 863288-34-0

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 1 doos
Prijs: negotiation
Verpakking Details: Originele doos
Levertijd: 5-7 werkdagen
Betalingscondities: T/T
Levering vermogen: 2000 vakken/maand
Contact Now
Gedetailleerde productomschrijving

 Snel Detail:
 
Eenheidsgrootte: 2 mg/vial 
Eenheidshoeveelheid: 1 flesje 
CAS NR. : 863288-34-0 
Synoniemen: CJC1295/DAC, cjc-1295 met dac, CJC 1295 
Moleculaire Formule: C165H269N47O46 
Molecuulgewicht: 3647.19 
Opeenvolging: H-Tyr-D-Ala-aspis-Ala-Ile-Phe-Thr-Gln-Ser-Tyr-Arg-Lys (Mal) - NH2 
Verschijning: Wit Poeder 
Zuiverheid: 98.71% 
Identiteit (esi-lidstaten): 3647.19±3.0 
Bron: Chemische Synthese 
Opslag: Gevriesdroogde cjc-1295 W DAC zijn stabiel bij kamertemperatuur 90 dagen, nochtans zou het in een diepvriezer onder -8C voor om het even welke lange periode van tijd moeten worden opgeslagen. Na het opnieuw samenstellen van cjc-1295 W zou DAC bij temperaturen moeten worden gekoeld om 36 F. niet te overschrijden. 
 
Beschrijving:
 
Cjc-1295 zijn een derivaat van menselijke GH-Bevrijdende factor1-29 (HGRF1-29). HGRF1-29 is a natuurlijk - het voorkomen peptide die eigenlijk een beknotte vorm van grotere peptide is die aan de receptor van het de groeihormoon secretagogue (ghs-r) bindt en de versie van de groeihormoon veroorzaakt. Cjc-1295 hebben vier die aminozuren in zijn ketting worden gesubstitueerd die in sterke band aan serumalbumine resulteren en zijn halveringstijd in het lichaam verlengen.
 
Wegens de manier worden cjc-1295 gebouwd zijn halveringstijd zijn uitgebreid van ~7 minuten tot groter dan 7 dagen!. Dit is geschikt aangezien het betekent het product slechts 1-2 keer per week voor onophoudelijk opgeheven niveaus van Menselijk de Groeihormoon (HGH) en igf-1 moet worden ingespoten.  Één enkele onderhuidse (sc)-injectie resulteert in meetbare hoeveelheden van cjc-1295 in het bloed maximaal 13 dagen. Bovendien, één enkele dosis 60 ug/kg van cjc-1295 resultaten in opgeheven niveaus van de groeihormoon (125%) terwijl de slagafscheiding van GH wordt gehandhaafd. Voorts hieven 60 ug/kg van cjc-1295 niveaus igf-1 aan de bovengrens van normaal op. Een gegeven dosis 30 ug/kg van cjc-1295 wekelijks gehandhaafd zijn reactie zonder bewijsmateriaal van desensibilisatie.
Het voordeel om cjc-1295 in plaats van daadwerkelijke HGH-injecties te gebruiken is dat het inspuiten van HGH de eigen natuurlijke productie sluit van het lichaam en daarom wanneer de injecties worden opgehouden, de bevoegdheid van het lichaam te produceren het eigen HGH kan worden geschaad en is wat tijd vergen terug te krijgen. Aangezien cjc-1295 slechts de productie van HGH van het lichaam eigen bevorderen, is dit risico niet duidelijk. 
Een ander zeer positief voordeel van cjc-1295/cjc-1293 is zijn capaciteit om langzame golfslaap te bevorderen. De langzame golfslaap is ook genoemd geworden diepe slaap en is het gedeelte van slaap verantwoordelijk voor het hoogste niveau van de spiergroei en geheugenbehoud. SWS zijn verminderd beduidend in oudere volwassenen en ook met mensen die neigen later op de avond uit te oefenen. Dit peptide heeft een voordeel aan bijwerkingsverhouding die al anderen overschrijdt die momenteel juridisch en een grote toevoeging aan degenen opleidend regime of postcyclustherapie zou maken worden verkocht.
Het klinische Onderzoek werd eerst geleid voor cjc-1295 tijdens medio-2000s. De doelstelling van peptide was diepgewortelde vette stortingen in zwaarlijvige AIDS-patiënten te behandelen, aangezien de hogere niveaus van exogene hgH worden verondersteld om lipolysis (vet verlies) te verhogen. Het klinische onderzoek was uiteindelijk succesvol voor de meeste onderzoekonderwerpen.
 
Toepassingen:
 
Die die anti-veroudert voordelen, betere lichaamsbouw en betekenis zoeken van goed - zijnd. 
Het beleid van enige dosissen cjc-1295 resulteerde in 2 - om 10 keer in de gemiddelde niveaus van serumgh in alle doserende groepen te stijgen, wat stijgende dosis was en maximaal 6 dagen voortduurde. Op dezelfde manier werd een dose-related verhoging van gemiddeld serum igf-I niveaus waargenomen op alle dosisniveaus die, die van 1,5 - uitstrekken aan zich 3 keer en maximaal 14 dagen voortduren. Het beleid van stijgende veelvoudige dosissen cjc-1295 resulteerde in opgeheven niveaus van GH, gelijkend op die waargenomen na één enkele dosis.
 
In tegenstelling, toonden de verhogingen in niveaus igf-I een progressief effect na verloop van tijd, in het bijzonder bij onderwerpen die cjc-1295 elk 7 d. ontvangen stellen de Resultaten van de multiple-dose studie zowel een cumulatief pharmacokinetic effect [d.w.z. persistentie van opgeheven predose niveaus van igf-I in alle doserende groepen behalve groep 1 (d.w.z. twee injecties van 30 µg/kg) voor] en een slijmachtig instructieeffect (maximum i.e.progressively greaterC maximum en progressiefkorter T na serie diedoseren). De gegevens wijzen erop dat een minimum het doseren interval van 7redelijk lijkt. Het meest aangewezen het doseren interval zal gebaseerd op daadwerkelijke doeltreffendheid en veiligheidsgegevens van therapeutische studiesop langere termijn in patiënten met diverse klinischevoorwaardenworden bepaald.
Geen ernstige ongewenste bijwerkingen werden gemeld in één van beide studie. De het vaakst gemelde bijwerkingen bij onderwerpen receivingCJC-1295 waren de reacties van de injectieplaats, die uit het voorbijgaande pijn, zwellen, en verharding bestaan die soms van lokale urticaria vergezeld gingen. De reacties van de injectieplaats neigden strenger te zijn en/of verlengden op hogere dosisniveaus. De hoofdpijn, de diarree, en het spoelen werden ook waargenomen, met occasionele voorbijgaande en milde hypotensie, maar voorkwamen hoofdzakelijk bij hogere dosissen.
De nadelige gevolgen compliceren het gebruik van GH in de behandeling van HIV-Geassocieerde metabolische voorwaarden zoals het verspillen en lipodystrophy. Hoewel de verhogingen van de dagelijkse dosis GH van 1 tot 6 mg met dosis-ontvankelijke voordelen worden geassocieerd, worden de dosissen 2-3 mg/d of groter geassocieerd met oedeem, arthralgias, en glucoseonverdraagzaamheid. Deze bijwerkingen kunnen worden dosis het beperken. In de huidige studies, ervoer geen van de onderwerpen deze nadelige gevolgen. De toekomstige klinische proeven op deze wanorde zullen of het gebruik van GHRH eerder dan GH deze problemen zal omringen, zoals is voorgesteld in recente publicaties bevestigen.
 
Samengevat, één enkel Sc-beleid van cjc-1295 veroorzaakte aanhoudende verhogingen van niveaus serum GH en igf-I bij normale onderwerpen bijna 2 weken. Het wekelijkse of tweewekelijkse beleid van cjc-1295 resulteerde in stimulatie van afscheiding GH en igf-I voor minstens 7 d. Zowel waren de enige als veelvoudige dosissen cjc-1295 meer dan 2 weken veilig en over het algemeen goed getolereerd, in het bijzonder bij dosissen 30 en 60 µg/kg. De toekomstige studies zijn vermeld om het klinische nut van behandeling met cjc-1295 in patiënten met de intacte secretorische capaciteit van GH te evalueren.
 
Nu voor om het even welke voordelen van GH releaser om volledig potentieel te bereiken, moet somatostatin worden gecontroleerd omdat het de versie van GH zal remmen. Het gebruiken van een agent als een Acetylcholinesterase-inhibitor wordt bekend zal acetyl chloorniveaus om toestaan toe te nemen door acethylcholineesterase te verhinderen die acetylcholine met voeten te treden; acetylcholine zal somastostatinproductie remmen.  Een voorbeeld van een natuurlijke acetylcholinieestarase zou Huzperine A. zijn. Een geadviseerde dosering voor HuzperineA zou rond 50mcg zijn. Nu zoals eerder vermeld zou een meer machtige somastostatininhibitor van de pharmrang Ipamorelin zijn.
 
Logisch gezien sprekend zou het PERFECTE steek houden om cjc-1295 met Ipamorelin te combineren aangezien u de verhoging van GH van CJC en de verhoging van de impulsfrequenties van GH met een vermindering van somatostatin van Ipamorelin krijgt. Dit leidt tot een maximaal de versieeffect van GH, zo toestaand voor maximumanabolism van geoptimaliseerd GH zonder desensibilisatie. 
 

Contactgegevens
HongKong Biosuper Health Tech. Co., Ltd

Contactpersoon: Mr. Karl Chan

Tel.: +8613616132277

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)