HongKong Biosuper Health Tech. Co., Ltd

     De Gezondheidstechnologie van Hongkong Biosuper. Co., Ltd

            Wij zijn professionele leverancier van HGH en Steroïden

               Breng u een betere Gezondheid en het beter Leven

Huis
producten
over ons
fabriek tocht
Kwaliteitscontrole
contact met ons op
Vraag een offerte aan
Thuis ProductenNatuurlijke HGH-Supplementen

EPO Erythropoietin Natuurlijke HGH het Hormooninjecties van de Supplementen Mondelinge Menselijke Groei

Klantenoverzichten
Ik denk dat het is erg leuk product, zal waarschijnlijk goed voor professioneel gebruik.

—— John Taggart

Waardeer uw prachtige producten en snelle deliverying.

—— Thomas Woods

Dank voor uw kwaliteit hgh en professionele dienst!! Ik houd van het. Elk van mijn vrienden houden van het.

—— Chris Owens

Ik ben online Chatten Nu

EPO Erythropoietin Natuurlijke HGH het Hormooninjecties van de Supplementen Mondelinge Menselijke Groei

China EPO Erythropoietin Natuurlijke HGH het Hormooninjecties van de Supplementen Mondelinge Menselijke Groei leverancier

Grote Afbeelding :  EPO Erythropoietin Natuurlijke HGH het Hormooninjecties van de Supplementen Mondelinge Menselijke Groei

Productdetails:

Plaats van herkomst: China
Merknaam: Yibao EPO
Certificering: GMP
Modelnummer: EPO 3000iu/flesje

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 1 doos
Prijs: negotiation
Verpakking Details: Originele doos
Levertijd: 5-7 werkdagen
Betalingscondities: Western Union, T/T
Levering vermogen: 2000 vakken/maand
Contact Now
Gedetailleerde productomschrijving
Naam van het product: goedkope erythropoietin injectie Gebruik: gebruikt voor het bodybuilding
Specificatie: 3000iu/vial, 5 flesjes/uitrusting, 15000 iu/kit EPO injectiedosering: rond 50 tot 100 Units/kg per kilogram lichaamsgewicht
EPO injectiehalveringstijd: 4-13 uren EPO injectie Bijwerkingen: strenge bekkenpijn; het zwellen van de handen of de benen; maag pijn en het zwellen; dyspnoe; gewich

 

De mondelinge Menselijke Injecties van het de Groeihormoon

 

Snel Detail:

 

Merknaam: EPO (Erythropoietin) Modelaantal: 3000iu/vial*5vials

 

Beschrijving:

 

Het heeft ook andere bekende biologische functies. Bijvoorbeeld, speelt erythropoietin een belangrijke rol in de reactie van de hersenen op neuronenverwonding. Erythropoietin, of zijn alternatieve erythropoetin of EPO, zijn een glycoproteïnehormoon dat erythropoiesis, of rode bloedcelproductie controleert. Het is een cytokine voor erytrociet (rode bloedcel) voorlopers in het beendermerg.

 

 

Toepassingen:

 

Worden ook geroepen hematopoietin of hemopoietin, het geproduceerd door de peritubular capillaire endothelial cellen in de nier, en zijn het hormoon dat rode bloedcelproductie regelt. Het heeft ook andere bekende biologische functies. Bijvoorbeeld, speelt erythropoietin een belangrijke rol in de reactie van de hersenen op neuronenverwonding. EPO is ook betrokken bij het gekronkelde helende proces.

 

 

Specificaties:

 

Wanneer exogene EPO als prestaties-verbeterende drug wordt gebruikt, is het geclassificeerd als erythropoiesis-bevorderende agent (ESA). Exogene EPO kan vaak in bloed worden ontdekt, wegens licht verschil van de endogene proteïne, bijvoorbeeld in eigenschappen van posttranslationalwijziging.

 

 

Wat is erythropoietin?

Erythropoietin (ook als EPO wordt bekend) is een de groeifactor die de productie van rode bloedcellen die bevordert. De meeste cellen in het bloed zijn rode bloedcellen, de van wie hoofdfunctie zuurstof door het lichaam te dragen is.

Erythropoietin wordt gebruikt om bloedarmoede als gevolg van niermislukking of kankerbehandeling te behandelen. Het wordt beschouwd als om een alternatief aan bloedtransfusies.

Er zijn verscheidene verschillende types van erythropoietins. Procrit® en Epogen® zijn twee merken van epoetinalpha-. Aranesp® (darbepoetinalpha-) is een ander type van erythropoietin. Het belangrijkste verschil tussen Procrit/Epogen en Aranesp is dat Aranesp minder vaak dan Procrit wordt gegeven. Anders, werken alle drie agenten even goed in de behandeling van bloedarmoede.

Hoe wordt de bloedarmoede behandeld in veelvoudige myeloma?

De bloedarmoede wordt typisch gedefinieerd als het hebben van een niveau van hemoglobine(hb) onder normaal. De hemoglobine is de substantie binnen rode bloedcellen wordt gevonden die zuurstof van de longen aan de weefsels in het lichaam dat draagt. De normale hemoglobineniveaus zijn:

  • 12 tot 16 g/dL voor vrouwen
  • 14 tot 18 g/dL voor mensen

Strengheid van het Niveau van de Bloedarmoedehemoglobine (g/dL)

  • Mild (10 of meer)
  • Matig me (8-9.9)
  • Streng (6.5-7.9)
  • Levensgevaarlijk (minder dan 6,5)

De behandeling van bloedarmoede in patiënten met myeloma is complex, omdat zowel de ziekte zelf als de behandelingen voor myeloma bloedarmoede kunnen veroorzaken. Om deze reden, wordt een trapsgewijze benadering geadviseerd:

  • Behandeling met myeloma drugs om onderliggende kanker te controleren. De patiënten die aan myeloma behandeling, vooral zij antwoorden die een volledige vermindering bereiken, kunnen een verbetering van hun bloedarmoede hebben.
  • Controleer en behandel andere oorzaken van bloedarmoede zoals lage niveaus van ijzer of andere voedingsmiddelen (folate, vitamine B12), het interne aftappen of nierproblemen.
  • Als de bloedarmoede (symptomen) toen nog gematigd of streng maar veroorzakend is zouden de bloedtransfusies of erythropoietin de therapie moeten worden gebruikt.

Erythropoietin is een alternatief aan bloedtransfusies in patiënten met gematigde aan strenge bloedarmoede, als gevolg van hun myeloma behandeling. Als de bloedarmoede streng is en directe behandeling vereist, zouden de patiënten een bloedtransfusie moeten ontvangen. Een bloedtransfusie kan ook noodzakelijk zijn in gevallen waarbij een patiënt niet aan erythropoietin therapie antwoordt.

Contactgegevens
HongKong Biosuper Health Tech. Co., Ltd

Contactpersoon: Mr. Karl Chan

Tel.: +8613616132277

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)