HongKong Biosuper Health Tech. Co., Ltd

     De Gezondheidstechnologie van Hongkong Biosuper. Co., Ltd

            Wij zijn professionele leverancier van HGH en Steroïden

               Breng u een betere Gezondheid en het beter Leven

Huis
producten
over ons
fabriek tocht
Kwaliteitscontrole
contact met ons op
Vraag een offerte aan
Thuis ProductenNatuurlijke HGH-Supplementen

De Bouw van de veiligheidsspier/Anti de Supplementeninjecties van AgingNatural HGH

Klantenoverzichten
Ik denk dat het is erg leuk product, zal waarschijnlijk goed voor professioneel gebruik.

—— John Taggart

Waardeer uw prachtige producten en snelle deliverying.

—— Thomas Woods

Dank voor uw kwaliteit hgh en professionele dienst!! Ik houd van het. Elk van mijn vrienden houden van het.

—— Chris Owens

Ik ben online Chatten Nu

De Bouw van de veiligheidsspier/Anti de Supplementeninjecties van AgingNatural HGH

China De Bouw van de veiligheidsspier/Anti de Supplementeninjecties van AgingNatural HGH leverancier

Grote Afbeelding :  De Bouw van de veiligheidsspier/Anti de Supplementeninjecties van AgingNatural HGH

Productdetails:

Plaats van herkomst: China
Merknaam: HGH
Certificering: GMP
Modelnummer: Rode bovenkant hgh

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 1 doos
Prijs: negotiation
Verpakking Details: Originele doos
Levertijd: 5-7 werkdagen
Betalingscondities: Western Union, T/T
Levering vermogen: 2000 vakken/maand
Contact Now
Gedetailleerde productomschrijving

Spier die HGH-Hormonen van de Supplement de Menselijke Groei voor het Anti Verouderen bouwen

Veroudert het menselijke de groeihormoon efficiënt voor anti?

Antwoord:

Telkens als deze vraag op Internet wordt beantwoord is het altijd volgens de lijnen van „daar is geweest geen studies“ of „er is geen afdoend bewijs“. Dit is correct, als u studies wilt u waarschijnlijk zult sterven aan oude dag alvorens u hen ziet. Als het de groeihormoon werkelijk werd bewezen om het lichaam te herstellen en het het verouderen proces te vertragen dat tegen de „grote pharma“ belangen als hun zaken zou zijn afhangt van mensen die constant geneeskunde vereisen, om alle het verouderen verwante ziekten af te houden.

De niveaus van natuurlijk geproduceerd de groeihormoon in worden mensen verminderd in de helft om de 10 -jarig bestaan. Dit betekent een 10 lichaam van éénjarigen 50% minder HGH dan het lichaam van een baby produceert. Een 20 éénjarigenpersoon zou slechts een kwart wanneer vergeleken bij de niveaus van het de groeihormoon in babys dan hebben. In oude dag, zijn er nauwelijks genoeg die HGH wordt geproduceerd om metabolisme het gaan te houden. Aangezien het menselijke lichaam in oude dag daalt, doe dat de niveaus van de groeihormoon (evenals verscheidene andere hormonen zoals progesterone, melatonin, DHEA, enz.).

Het anti verouderen is de tweede - populairste gebruik voor HGH

Er moet een reden voor alle anti het verouderen klinieken zijn houden voorschrijvend het. Als het injecteerbare de groeihormoon geen resultaten toonde verlaten zou het lang zijn.

Hier zijn enkele waarneembare gevolgen van HGH (geen die zelfs „stem tegensayers“ kunnen ontkennen):

  • meer vlote (baby als) huid, aanvankelijk merkbaar op de rug van zijn hand en later door het lichaam
  • de snellere haar en spijkergroei
  • hogere energieniveaus
  • snellere energieterugwinning na fysische activiteit
  • de spiergroei
  • vermindering van lichaamsvetreserves

Ik heb het persoonlijk voor over een decennium (aan en uit) gebruikt. Naast de hierboven vermelde gevolgen heb ik opgemerkt dat mijn algemene lichaamslichaamsbouw binnen een paar weken na de aanvang van mijn cyclus verbetert. Alhoewel de gezichtsrimpels niet, of zelfs drastisch verdwijnen de rest van het lichaam verbeter. Ik zou zeggen ik kijk en beter over 20% binnen 3 weken na de aanvang van mijn cyclus voel. Ik neem 4IU per dag in twee dagelijkse injecties gewoonlijk wordt verdeeld die. Ik houd mijn cycli tussen 3 tot 6 maanden lang, na die I-pauze minstens 2 maanden om mijn schildklier te laten een beetje rusten.


 

Het Hoe kan ik stelt opnieuw samen en spuit het de groeihormoon in?

Antwoord:

Wanneer in vloeibare vorm, zijn de somatropinmolecules zeer breekbaar. Zij gemakkelijk worden vernietigd door hitte en (zelfs kamertemperatuur) krachtige te schudden. Sommige voorzorgsmaatregelen zijn noodzakelijk - spuit direct niet het water in het poeder met kracht in, daal niet of een opnieuw samengesteld flesje schudden, bevries het niet en verlaat het niet langer uit de ijskast voor dan een paar notulen. Houd de vorst - de droge (gevriesdroogde) ook gekoelde flesjes van het de groeihormoon.

1. Water:

Het menselijke de groeihormoon kan met verscheidene types van water, met inbegrip van steriel bacteriostatisch water (0,9% natrium-chloride), normaal zout (0,9% NaCl) of duidelijk steriel water voor injectie worden opnieuw samengesteld. Om het even welk zullen werken, maar als mogelijk zou het duidelijke steriele water moeten worden gebruikt.

2. Spuiten:

Hoewel HGH kan met om het even welke type en grootte van spuit worden gemengd en worden ingespoten, zijn de Insulinetype spuiten het meest geschikt. Indien mogelijk krijg degenen met 100 noteringen aan de kant. Het zal het gemakkelijker maken de dosering van HGH behoorlijk om te bepalen.

3. HGH die (reconstructie) mengen instructie:

Verwijder plastic GLB uit de bovenkant van het flesje en maak het rubber met een medische alcoholstootkussen/een zwabber schoon. Neem en insulinespuit en trek 1 ml water (100 noteringen) in het. Nota: ongeacht hoeveel water u gebruikt (zij het 1ml of 2ml) het mengsel heeft nog dezelfde totale sterkte. Het water is enkel een vervoermethode voor HGH. Als u dubbele hoeveelheid water toen het opnieuw samenstellen van HGH gebruikte, zou u dubbele hoeveelheid mengsel moeten gebruiken wanneer het inspuiten van om dezelfde dosis te krijgen. De mensen gebruiken gewoonlijk 1ml omdat het volledig in een standaardinsulinetype spuit past.

U hebt nu 1ml van water in de spuit. Duw de naald door rubberglb van het flesje, maar plaats zijdelings het zodat het water onderaan de binnenmuur van het flesje zal glijden. Spuit niet direct in het poeder met kracht in, eerder het water laten uit langzaam glijden.

De meerderheid van het witte poeder zal binnen seconden oplossen, maar er zal sommige over verlaten stukken zijn. Schud niet het flesje in een poging om hen ertoe te brengen om op te lossen. Als u in zeven haasten bent, kunt u het flesje tussen uw vingers zacht rollen. Als u dit gedurende enkele minuten doet zal alle poeder oplossen. Alternatief kunt u het flesje laten in de ijskast 15 - 30 minuten zitten. Tegen die tijd zal somatropin volledig oplossen.

Alvorens vloeibare HGH in de insulinespuit te trekken, geef het flesje een paar draaien tussen uw vingers om de oplossing zacht te mengen. De HGH-flesjes zijn vacu5um (negatieve luchtdruk) wat het harder maakt om de vloeistof uit te trekken. Om het vacuüm te verlichten spuit een volledige spuit van lucht in de bovenkant van het flesje (maak niet de vloeibare bel) in.

Sommige mensen gebruiken een nieuwe spuit voor elke injectie, trekken anderen de volledige inhoud van het HGH-flesje in de spuit en gebruiken meerdere keren het opnieuw tot het leeg is. De keus is van u.

4. HGH-Dosering:

Als somatropin aan u door een arts werd voorgeschreven volg zijn doseringsinstructies. Als u het zelf voorschrijven van/bent het beheer van algemene dosering zijn de richtlijnen als volgt:

  • 2 IU per dag wordt gebruikt voor anti het verouderen doeleinden. U kunt het inspuiten wanneer van de dag of een volledige of lege maag - het is niet van belang. Het zou het voordeligst om het in de ochtend, of minstens een paar uren kunnen zijn vóór bedtijd te nemen omdat het lichaam zijn eigen endogeen de groeihormoon vrijgeeft nadat een persoon in slaap valt. Het inspuiten vóór bedtijd zou de eigen versie van het lichaam kunnen verminderen - rovend u van een vrije bonusdosis.
  • 4 IU per dag wordt gewoonlijk gebruikt door atleten voor bodybuilding, vet verlies en algemene geschiktheid. Sommige mensen nemen 6IU per dag, nochtans hoger de dosis meer die de bijwerkingen ergeren kunnen zijn. Het carpale tunnel syndrome die de bijwerking die gewoonlijk de atleet dwingt om de dosis te verminderen of de cyclus 2 - 3 weken tot handwortel zijn te pauzeren verdwijnt. Het heeft de voorkeur de dagelijkse dosis in veelvoudige injecties de hele dag uit te spreiden. Bijvoorbeeld 2 IU in de ochtend en 2 IU in recente middag.
  • 8 tot 16 IU per dag wordt gebruikt om terugwinning na strenge brandwonden of verwondingen te versnellen. Dit is een vrij hoge dosis en het zou niet voor meer dan een paar weken moeten worden voortgezet. Het carpale tunnel syndrome zal waarschijnlijk de gebruiker hinderen, maar in naam van snellere terugwinning kan wat ongemak verdraaglijk zijn.

Contactgegevens
HongKong Biosuper Health Tech. Co., Ltd

Contactpersoon: Mr. Karl Chan

Tel.: +8613616132277

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)