HongKong Biosuper Health Tech. Co., Ltd

     De Gezondheidstechnologie van Hongkong Biosuper. Co., Ltd

            Wij zijn professionele leverancier van HGH en Steroïden

               Breng u een betere Gezondheid en het beter Leven

Huis
producten
over ons
fabriek tocht
Kwaliteitscontrole
contact met ons op
Vraag een offerte aan
Thuis ProductenNatuurlijke HGH-Supplementen

Injectie van het de Groeihormoon van Hygetropin de Natuurlijke HGH Supplementen Recombinante Menselijke

Klantenoverzichten
Ik denk dat het is erg leuk product, zal waarschijnlijk goed voor professioneel gebruik.

—— John Taggart

Waardeer uw prachtige producten en snelle deliverying.

—— Thomas Woods

Dank voor uw kwaliteit hgh en professionele dienst!! Ik houd van het. Elk van mijn vrienden houden van het.

—— Chris Owens

Ik ben online Chatten Nu

Injectie van het de Groeihormoon van Hygetropin de Natuurlijke HGH Supplementen Recombinante Menselijke

China Injectie van het de Groeihormoon van Hygetropin de Natuurlijke HGH Supplementen Recombinante Menselijke leverancier

Grote Afbeelding :  Injectie van het de Groeihormoon van Hygetropin de Natuurlijke HGH Supplementen Recombinante Menselijke

Productdetails:

Plaats van herkomst: China
Merknaam: HGH
Certificering: GMP
Modelnummer: Hygetropin 8iu

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 1 doos
Prijs: negotiation
Verpakking Details: Originele doos
Levertijd: 5-7 werkdagen
Betalingscondities: Western Union, T/T
Levering vermogen: 2000 vakken/maand
Contact Now
Gedetailleerde productomschrijving

 

Recombinant Menselijk de Groeihormoon voor de Zwarte Bovenkanten van Injectiehygetropin/Gele Hoogste Hygiëne Hyge HGH

 

Korte Inleiding van Hygetropin

 

Het hormoon van de secretaressegroei met uitsluitend bezeten octrooi van eiwitstabilisator

Het de groeihormoon (GH) is een soort peptide hormoon door voorafgaande slijmachtig (adenohypophysis) wordt afgescheiden, is het gewicht van menselijke slijmachtig ongeveer 0,5 g en de inhoud van GH dat is uiterst - laag. In 1955, werd het menselijke de groeihormoon (hGH) gescheiden van menselijke slijmachtig, en in 1979, werd het hGHgen gekloond. hGH is single-stranded peptide die 191 aminozuur en bisulfidebanden met het molecuulgewicht van 22.000 bevatten. De belangrijkste fysiologische actie van GH moet de groei en ontwikkeling bevorderen, en zijn receptoren wordt verdeeld in diverse weefsels overal het lichaam. De fysiologische functie van de groeihormoon is hoofdzakelijk de groei van cartilarges, beenderen en cellen te bevorderen om weefselreparatie uit te voeren en metabolisme te regelen.
Hygetropin is samengesteld uit aminozuur 191, dat volledig identiek met natuurlijk menselijk de groeihormoon is en dezelfde doeltreffendheid zonder bijwerking heeft. De sds-PAGINA elektroforesetest stelt bijna geen dimmer toe te schrijven aan de uitsluitend bezeten eiwitstabilisator van de groeihormoon voor. De van de het hoge rendement vloeibare chromatografie van de volumeanalyse uitsluiting (HPLC) wees erop dat zijn zuiverheid 99,9% is en de inhoud van polymeerproteïne slechts 0,1% is, die in het meest geavanceerde niveau in de wereld ligt.

 

 Het vrijgeven van het vacuüm binnen flesje

 

De Hygetropinflesjes worden lucht-gezogen om het poeder te bewaren. Alvorens een hGH flesje te gebruiken Hygetropin® zou u al lucht uit het flesje moeten laten, zou dit slechts eenmaal voor elk nieuw te gebruiken flesje moeten worden gedaan. Het kan worden gedaan door een naakte naald of een één in bijlage aan een spuit in het flesje op te nemen om al lucht te laten uit het flesje krijgen.

 

Reconstructie

Hygetropin zou met steriel bacteriostatisch water voor injectie moeten worden gebruikt. Het water doet dienst als oplosmiddel om het poeder binnen het flesje op te lossen en het te veranderen in een injecteerbare oplossing. Gebruik een nieuwe steriele spuit (de speldbreedte zou 19G-27G moeten zijn) om oplosmiddel in spuit (1ml van water of minder) te trekken inspuiten langzaam het water zeer op een gecontroleerde manier aan de kant van het flesje en laten het water onderaan de bodem van het flesje glijden. Duw direct niet het water op het poeder van GH! Het doen zal dit het beschadigen. Los zacht de drug met een langzame, wervelende motie op. Schud niet krachtig, of het actieve ingrediënt zou kunnen denatureren. Inspecteer om te zien of is er nog poeder bij de bodem van het flesje, kunt u het flesje in kamertemperatuur moeten gedurende enkele minuten laten opdat het poeder volledig oplost.

 

Injectie

Gebruikend een steriele spuit trek van het flesje zacht de gewenste in te spuiten dosis terug en om het even welke ongewenste lucht vrijgeven van de spuit. Hygetropin® zou onderhuids door aangewezen gebieden moeten worden ingespoten is maag of hogere dijen. De de washanden en oneffenheid villen met alcoholstootkussen, met één handsnuifje 2“ duimvouwen van huid tussen uw duim en wijsvinger. Houd de spuit met de andere hand. Neem de naald bij 45 - 90 graden hoek op aan de geknepen huid. Trek zacht de duiker terug om bloed te controleren. Als het bloed de oplossing ingaat spuit, trek opnieuw niet de naald en het begin in bij een nieuwe injectievlek terug. Duw zacht de duiker om in te spuiten, wanneer de duiker neer al manier is, verwijderen de spuit en zacht licht houden een alcoholstootkussen op de injectievlek. Wrijf niet het gebied. Doe spuit weg, zijn de naalden en de alcoholstootkussens altijd gebruiks nieuwe degenen voor elke injectie. De injectievlek zou moeten worden gevarieerd om lipoathrophy te verhinderen.

Contactgegevens
HongKong Biosuper Health Tech. Co., Ltd

Contactpersoon: Mr. Karl Chan

Tel.: +8613616132277

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)